Welkom in de achtbaan

Marijke bij de KvK

Op de dag dat ik MARIJKE fotografeert. inschreef bij de Kamer van Koophandel, deed ik meteen mijn eerste klus. Dat was puur toeval. Maar stiekem is het super symbolisch voor de eerste maanden van mijn eigen bedrijf.

Vanaf het moment dat ik besloot MARIJKE fotografeert. te starten, voelt het alsof ik in een achtbaan zit. Gelukkig gaat mijn hart sneller kloppen van Joris en de Draak, dus ik voel me als een vis in het water. De reacties op mijn oproep voor de bedrijfsnaam, vergeet ik nooit meer. Ik had FotoRijk in gedachten, maar twijfelde. Het was het nog niet helemaal. Dus ik schakelde de hulp in van mijn Facebook-vrienden. Het gevolg: 90 likes en 81 opmerkingen. Een persoonlijk record! 🙂

Die oproep leverde niet alleen de winnende naam op (met dank aan het creatieve en commerciële brein van Wendy Parijs), maar ook de eerste opdrachten! Binnen no time maakte ik een portfolio en website. Van het ‘rustig aan beginnen en wel zien hoe het loopt’ was opeens geen sprake meer. Ik was in de achtbaan gestapt en die ging los! Een betere start had ik me niet kunnen wensen.

Next MARIJKE fotografeert. in ERM magazine
ERM magazine

Comments are closed.