MARIJKE fotografeert. in ERM magazine

Publicatie in ERM magazine

ERM magazine

Ik doe een klein vreugdedansje, want mijn eerste publicatie is een feit! In het maart-nummer van ERM magazine is mijn reportage bij Electro World Leerdam te zien.

Als medewerker van Kontakt Mediapartners -mijn vaste baan naast de fotografie- ben ik het wel gewend dat mijn foto’s in tijdschriften komen. Maar om nu werk van mijn eigen bedrijf te zien in een blad dat ik niet zelf heb gemaakt… dat is toch even andere koek. Stiekem ben ik best trots 🙂

De reportage bij Electro World Leerdam maakte ik op de allereerste officiële dag van MARIJKE fotografeert. Ik schreef me ’s ochtends in bij de Kamer van Koophandel in Utrecht en reed daarna direct door naar Leerdam voor mijn eerste echte klus.

Voor de lens stond Dineke Blok, vroeger mijn collega, maar tegenwoordig een super enthousiaste, inventieve en proactieve ondernemer. Ze toonde trots haar nieuwe zaak, poseerde relaxt en roerde net zo lang in het pannetje tot ik de perfecte foto had.

Dineke Blok voor Electro World Leerdam

Het was een stormachtige maandag waarop donkere wolken voorbij jaagden. Het zag er somber uit, de straat was verlaten. Een mooie foto van het exterieur was daardoor een uitdaging. Geduldig wachtte ik op het hoekje, turend naar de wolken en de straat. Opeens gebeurde het. Vanuit de verte kwam een fietser aan en de zon brak twijfelend door. Ik wist: dit is het moment.

Dat vind ik zo mooi aan fotografie. Een fractie van een seconde kan het verschil maken tussen ‘leuk’ en ‘wow’. Dat moment van perfectie aanvoelen en vastleggen… dat is de kick. Dat is het vak.

Als het resultaat van dat kleine, mooie moment vervolgens gedrukt en wel op de deurmat valt bij duizenden ondernemers in de Elektro Retail branche…. dan heb ik even kippenvel!

 

Electro World Leerdam
Dineke Blok in Electro World Leerdam.
Dineke Blok in Electro World Leerdam.
Electro World Leerdam keukens
Bij Electro World Leerdam wordt er gewoon in de winkel gekookt.
Marijke bij de KvK
Prev Welkom in de achtbaan
Next Groepsfoto's in coronatijd: ja, dat kan!
Den Hoed Aannemers

Comments are closed.