MARIJKE

mijn missie

Altijd met een glimlach. Altijd energiek.
Een tikkeltje eigenwijs. Typisch Marijke.
Verhalen vertellen zonder woorden.

'Mag ik jou vangen?' 

Voor mij is er niets mooier dan de passie van mensen vangen op beeld. Een ondernemer die vol trots zijn bedrijf toont, een zangeres die alles geeft op het podium of kinderen die bloedfanatiek een spel spelen. Heerlijk! Dat is wat mij laat stuiteren!

In mijn foto’s zoek ik altijd naar het verhaal. Niet verwonderlijk met roots in de journalistiek. Ik ben sinds 2005 journalist bij Kontakt Mediapartners en fotografeer vanaf dag één ook voor onze kranten en magazines. Dat is zachtst gezegd nogal uit de hand gelopen. Tegenwoordig overschaduwt de liefde voor beeld mijn liefde voor mooie woorden. Na jaren dromen is nu de tijd van doen aangebroken! MARIJKE fotografeert. is een feit!

Bedrijf in beeld

Het draait om wat je doet én hoe je het doet. Dat leg ik vast in krachtige beelden. Zodat jouw bedrijf opvalt en impact heeft.

Portretfotografie

Geen stijf portret, maar een foto waarop je straalt! Gemaakt op de plek waar je het liefste bent. Helemaal op je gemak. 100% jezelf.

Evenement in beeld

Jouw evenement, gevangen in foto's die raken. Zodat je de dag kunt herbeleven en fantastisch pr-materiaal hebt!

uitgelicht

Twinkelingen

Het liefst fotografeer ik mensen in hun element. Helemaal ontspannen. Met een twinkeling in de ogen. Ik deel graag een paar van mijn favorieten!

Verhalende fotografie

MARIJKE fotografeert. ook graag bij jou!

Goed beeld heeft impact. Maakt indruk. En zorgt ervoor dat mensen jou niet vergeten! Wil je jouw boodschap overbrengen zonder woorden?

MARIJKE fotografeert. is aangesloten bij DuPho, de beroepsorganisatie voor professionele fotografen. Op alle rechtsbetrekkingen zijn de algemene voorwaarden, opgesteld door DuPho, van toepassing.

MARIJKE fotografeert. is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 77278526

© Op alle tekst en foto’s op deze website rust auteursrecht. Niets mag zonder schriftelijke toestemming van MARIJKE fotografeert. worden gekopieerd of op enige andere wijze worden gebruikt.